Activiteiten

Ons praesidium staat elk jaar weer paraat om tal van activiteiten voor jullie te voorzien. Ons team komt telkens weer creatief uit de hoek om jullie op elke mogelijke manier te laten genieten van het studentenleven! Volg ons dus zeker op Facebook en Instagram om van alles op de hoogte te blijven.

't Docentje

Facavonden

Docentica houdt elke dinsdag een facavond in hun facbar ’t Archief. Als je de dagelijkse sleur van de studies wat wilt verbreken, kom je gerust langs om de beentjes eens los te gooien en een promootje of 2 mee te pikken.

Enkele topedities die je zeker niet wil missen zijn onze Las Vegas fac en tattoo fac. Wil je jouw lectoren graag eens achter de toog zien staan, moet je zeker eens komen piepen tijdens de lectorentap. Of wil je juist de ultieme strijd aangaan en bewijzen dat jouw richting de beste is? Kom dan de overwinning binnenhalen met jouw medestudenten, we hebben ook altijd lekkere non-alcoholische opties in de aanbieding!

Eerstejaarsweekend

Eerstejaarswerking

Onze geliefde eerstejaars zullen zoals elk jaar weer volledig in de watjes worden gelegd.

Ze kunnen een meter of peter toegewezen krijgen die hun enerzijds in onze Leuvense schoonheid wegwijs zullen maken en anderzijds hun ook op campus wat meer thuis laten voelen met tal van leuke activiteiten die daarbij komen kijken. Een eerstejaarswerving, schachtenverkoop en ontgroening om volledig lid te worden van de Docentica familie mogen natuurlijk niet ontbreken! Wat we ook elk jaar weer in petto hebben, is een kerstfeestje om het jaar in schoonheid af te ronden! 

Kerstmarkt Keulen

Cultuuractiviteiten

Heb je meer zin om het wat rustiger aan te doen, dan zijn onze cultuuractiviteiten de ideale keuze voor jou. We gaan onderanderen naar de kerstmarkt in Keulen en wat dacht je van Leuven wat beter te leren kennen op een bierfiets of lekker patatjes te komen eten tijdens het patatjesbuffet. Als je zin hebt, kan je ook je beste talent laten zien op onze enige echte Docentica’s Got Talent en een leuke prijs in de wacht slepen! Keuze genoeg zou ik zeggen, misschien tot binnenkort?

24 urenloop

Sportactiviteiten

Onze sportactiviteiten mogen we zeker ook niet vergeten, we organiseren namelijk jaarlijks een tal van sportieve activiteiten om die spieren in beweging te houden  zoals Lasershoot, Gamenight en zelfs een spoculweek.

Alle Leuvense kringen doen ook elk jaar mee met een Interfacultaire beker (IFB), waarbij we met Docentica  drie jaar op rij kampioen werden in de zaalvoetbal! 

Heb je interesse om deel te nemen aan ons team, laat gerust iets weten. Naast zaalvoetbal doen we vanaf dit jaar ook mee aan de basketbalwedstrijden en tal van andere sporten en dit met een heel OKeR-team!

EJW cantus

Cantussen

Ben je een heus zangtalent of wil je gezellig een pintje drinken met je vrienden en ondertussen wat cantusliedjes zingen, dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij kunnen jou de nieuwe wereld der cantussen laten opsnuiven tijdens de fameuze vriendjes- en familiecantus of de leuke Lerarenopleidingscantus op onze campus zelf! Voor de vroege vogels onder  ons doen we ook jaarlijks een ochtendcactus om niet te missen. Heb je de kriebels te pakken, dan ben je meer dan welkom op een van onze cantussen!

Summer TD

TD's

Elk jaar organiseert Docentica ook enkele TD's! Om de samenwerking met de andere hogeschoolkringen te versterken, organiseren we jaarlijks de Hogeschool XL, waar dan een heuse TD van formaat plaatsvindt.

Maar de samenwerking stopt niet hier want we hebben namelijk nog en TD in de aanbieding! Dit jaar gaan we het nog eens over een andere boeg gooien met een gloednieuw thema! Maar wat dat thema zal zijn, gaan we nog eventjes geheim houden...