Eerstejaarsweekend

Ieder jaar, een week voor de start van het academiejaar, organiseert Docentica een eerstejaarsweekend. Dit is een weekend waar alle eerstejaars elkaar al wat beter kunnen leren kennen voor dat ze aan hun spannende eerste dag aan de Hogeschool beginnen. 
Op Docentica’s eerstejaarsweekend beleef je enkele dagen vol zotte momenten in een supertof thema. Tal van kansen om vriendschappen binnen de lerarenopleiding te maken en de nodige informatie te vergaren, dit alles om je klaar te stomen voor de start van het academiejaar. 
Je leert er zowel mensen kennen die samen met jou beginnen aan de opleiding als al wat meer ervaren studenten waarbij je terecht kan met vragen, opmerkingen, bezorgdheden, kortom: ALLES! Wat doen we dan zoal deze dagen? We spelen spelletjes, leren je cantussen, de kneepjes van het studentikoze en zorgen samen voor massa’s sfeer!

't Docentje achtergrond groot.jpg

Info
Eerstejaarsweekend 2021
coming soon

Het  eerstejaarsweekend 2020, thema toverschooltoernooi, is helaas niet kunnen doorgaan wegens Corona. Hopelijk kunnen we  er in 2021 week een knaller  van formaat van maken! Meer info hieromtrent komt er binnenkort aan...